Translate

Donnerstag, 26. November 2009

'Mystery Space Machine' laag boven UK gefilmd

Nadat Jos� Escamilla een paar jaar geleden voor het eerst beelden publiceerde over 'sterren' die geen sterren bleken te zijn maar immense ruimtevoertuigen, zette de Brit John Lenard Walson dit werk voort in 2007 en 2008. De opmerkelijke beelden brachten destijds heel wat los en sceptici beweerden dat het om een hoax zou gaan.
Bevestigen nieuwe filmbeelden dat de Space Machines inderdaad werkelijkheid zijn en zelfs dichter bij de Aarde komen?
Het onderstaande filmpje dook een paar dagen geleden op Youtube op. De getuige/filmer is, net als John Walson, een engelsman, die een zeer vreemd verschijnsel in de lucht filmde, dat hij tot 'Burning Sword Craft' (Brandend Zwaard) doopte.
Tijdens het filmen vraagt de man zich stellig af of het niet om het ISS ruimtestation* zou kunnen gaan, maar sluit dit dan ook direct weer uit. Ook een meteorietenregen behoorde niet tot een van de opties. Daarbij vermeld de getuige het object drie dagen later ook te hebben gezien en gefilmd.
Op het eerste gezicht lijkt het alsof het object inderdaad brandt, maar de vlammen flakkeren niet, waardoor ook dit uitgesloten is. Wat het 'gloeiende' effect voortbrengt is onduidelijk; het kan om een lichtreflectie gaan, maar net zo goed kan het licht van binnenuit afkomstig zijn.
Wat ons direct opviel was de vorm en uiterlijke verschijning van het object dat bewegingloos in de lucht blijft hangen. Toen we filmbeelden en screenshots terugzochten van John Walson, waren we verrast door de overeenkomsten die de objecten vertoonden.
Als het hier om eenzelfde (kristallen) voertuig zou gaan als die Escamilla en Walson eerder hebben gefilmd op grote hoogte, buiten de dampkring, met behulp van een Meade telescoop, kunnen we er vanuit gaan dat dit object veel lager hangt; misschien zelfs binnen onze dampkring. De onderstaande beelden zijn gefilmd met een doodgewone videocamera, wat bij de objecten die Escamilla en Walson vastlegden onmogelijk was.
In de berichtgevingen van First Contact komt steeds frequenter naar voren dat zij zich van dichtbij laten zien. We achten het dan ook niet onmogelijk dat het in dit geval om een schip van de GF gaat.
Bekijk de onderstaande video, vergelijk de beelden met de foto's van John Walson's 'Space Machines' en trek zelf uw conclusie...
Commentaar van Youtube poster chokurei38: "Answers on a postcard for this one. Its not a meteor shower, I have footage of the same object from 3 days later. Its not a satellite or spacestation (ISS or MIR), and its not chinese lanterns, sorry guys !!"
Screenshot Youtube video:
Burning_Sword_UFO_England
De 'Mystery Space Machines', gefilmd door John Lenard Walson in juli 2008:
walson_5walson_space_machine_2008
Meer over Mystery Space Machines op Bibliotecapleyades.net
*(Het ISS lijkt er geenszins op; deze komt regelmatig over (ons land) vliegen en ziet eruit als een grote witte felle bol die zich in een rechte lijn verplaatst vanuit het westzuidwesten richting het oostzuidoosten op een hoogte van ongeveer 340 km.)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen