Translate

Donnerstag, 6. Mai 2010

Een op tien jongeren sms't tijdens seks

Ik ga maar eens slapen. Mobiele telefoon is uit

Een op tien jongeren sms't tijdens seks

Ook toilet en keukentafel populair

06 mei 2010 | Pieterjan Van Leemputten
Ook toilet en keukentafel populair

Dat we soms sms'en tijdens het eten of op het toilet is algemeen bekend. Maar een nieuwe enqu�te toont nu dat tien procent van de jongeren zelfs tijdens de seks een berichtje durft te sturen of lezen.

De rondvraag is volgens AdAge georganiseerd door reviewsite Retrevo. Deze stelt vast dat tien procent van de ondervraagden onder de 25 jaar wel eens durft sms'en op het heetste moment. Tekstberichten sturen op het toilet of tijdens het eten wordt door respectievelijk 24 en 49 procent van de jongeren gedaan.

Bij 25-plussers lijkt het fenomeen iets minder. Zes procent van hen zegt bezig te zijn met zijn mobiele telefoon tijdens de vrijpartij. Twaalf procent doet het (sms'en) op het toilet en 27 procent tijdens het eten.

Uiteraard verdienen de cijfers enige nuancering. Zo wordt er niet vermeld hoeveel mensen de enqu�te hebben beantwoord en uit welke landen de deelnemers komen. Maar laat ons in de commentaren gerust weten hoe u tegenover dit gedrag staat, en of u zelf wel eens digitaal communiceert in bed.


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen