Translate

Freitag, 5. September 2014

Nieuwsbrief World Animal Protection: Nederland stapt van de olifant af en beren gered!


Email in een vreemde opmaak? - Klik HIER voor browser versie
 
World Animal Protection NL
 

Nieuwsbrief: Nederland stapt van de olifant af en beren gered!

 

Nederland stapt van de olifant af!

Wereldolifanten Dag, 12 augustus, was het startsein voor onze campagne ‘Stap van de olifant af!’. We riepen heel Nederland op om nooit (meer) een olifantenrit te maken en dit te beloven op onze website stapvandeolifantaf.nl. Achter olifantenritten en –shows schuilt namelijk erg veel dierenleed, zo worden de olifanten uit het wild geroofd en wreed afgericht om vervolgens levenslang als toeristische attractie te worden ingezet.

Olifantvriendelijk gewassen beschermen Ruim 30.000 mensen beloofden de afgelopen weken om van de olifant af te stappen. Met hun beloftes bouwden wij in 2,5 week een levensgrote 3D-olifant op Schiphol, de allereerste 3D petitie ooit!

Daarnaast kondigden reisorganisaties Kuoni en Tiara Tours aan te zullen stoppen met olifantenritten. En ook reisorganisatie 333Travel nam contact op, nadat onze supporters hen hadden gevraagd van de olifant af te stappen, met hen gaan we snel in gesprek. Ook vorig jaar stapten al veel Nederlandse reisorganisaties van de olifant af, we hopen dan ook dat er snel geen olifantenrit meer wordt aangeboden in Nederland!
Lees meer over hoe we olifanten beschermen

Successen


Directeur ANVR wil olifantenritten stoppen
Twee beren gered in Pakistan
80.000 honden gevaccineerd tegen hondsdolheid


 
 
 

World animal protection
 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen